Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400884    
Honlapkeszites

Göndört Bajnai szekerét tolva is csak saját hatalomban maradása érdekli

Jerausek István és Bizzer András fideszes önkormányzati képviselõk kora délután reagaltak Göndör István országgyûlési képviselõ, az Együtt-PM - MSZP országgyûlési képviselõjelöltje "Kinek fog fájni" címmel ma délelõtt tartott sajtótájékoztatójára.


- Másfél héttel ezelõtt Bajnai Gordon nem figyelt oda és egyszer véletlenül õszinte volt, igazat mondott – baj is lett belõle. A mai napon Göndör István ezért is próbálta védeni a mundér becsületét és magyarázni a magyarázhatatlant – kezdte mondandóját Jerausek István, majd így folytatta:
- Bajnai Gordon és az MSZP korábban már beismerte, hogy a bankadó eltörlésére, készülnek. Bajnai azt is beismerte, hogy ha rajtuk múlik, ez „fájni fog”, ugyanis ne legyenek illúzióink, például a bankadó kivezetésének árát újra a kiskeresetû családokkal, a munkavállalókkal fizettetnék meg, ahogy ezt már tették korábban is a kormányzásuk alatt.

- Persze értjük a törekvésüket, hogy a léket kapott csónakból most gyorsan merni kell a vizet, azonban ez elég elkeseredett igyekezetnek tûnik – folytatta a Göndör István által elmondottak cáfolatát Bizzer András. Mert mit csinált Bajnai 2009-ben, amikor kormányfõ lett? Mindenkit érintõ intézkedéseket hozott: elvette a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazottaktól, köztisztviselõktõl elvette a 13. havi fizetésüket, csökkentették a gázár-kompenzációt, folyamatosan emelkedtek a rezsiköltségek, a GYES és a GYED pedig csak legfeljebb két évig járt. Mindehhez persze asszisztált Göndör István is a Parlamentben leadott szavazataival.

Most azt mondják, hogy nem fog mindenkinek fájni, de a magyar emberek tudják, hogy a szocialistáknak és azoknak, akik most bajnaisták lettek – beleértve Göndör Istvánt is -, nem lehet hinni. Ma mondanak valamit, és holnap pont az ellenkezõjét fogják csinálni, mint amit a választási kampányban ígéretként elmondanak.

Nem szabad hinni nekik, mert Magyarországot újra a szakadék szélére fogják sodorni. Látszik, hogy semmi más nem érdekli õket, csak a hatalom, Bajnai miniszterelnök akar lenni, csak a hatalomra törekszik – Göndör István aktuálisan már az ötödik politikai platformot járja meg, semmi más nem érdekli, csak a saját egyéni érdeke, hogy hatalomban maradjon.

Még egyszer hangsúlyozzuk: értjük Göndör István próbálkozásait, de egy hitelét vesztett politikai formáció jelöltjeként már nem tudja megtéveszteni az embereket – zárta a sajtótájékoztatót Jerausek István.

Kanizsa


 2013-11-22 17:17:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül