Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54780957    
Honlapkeszites

Több mint véradás

Számos kanizsai cég tette már tanúbizonyságát annak, hogy odafigyel legfontosabb kincsére, az emberekre, akik az õ sikereikért dolgoznak. A jelenleg is futó egészségi szemléletformáló programok, a közösségi rendezvények mind-mind azt tükrözik, hogy a város munkáltatói felelõsségteljesen gondolkodnak, ha a humán környezetükrõl van szó.


Ezúttal a Magyar Vöröskereszt és a Nagykanizsai Ipari Parkot mûködtetõ Vagyongazdálkodási Zrt. szeretné elismerni a társadalmi felelõsségvállalásban élen járó cégek odafigyelését. November 21-én a Nagykanizsai Inkubátorházban fognak véradást tartani 10 órától délután 13 óráig és ezúttal is számítanak a helyi vállalkozások aktivitására.
Az „Adj vért és ments meg három életet" szlogen nem csupán üres mellébeszélés. Vérre mindig nagy szükség van, nem csak azért, mert a csapadékosabb és hûvös tél beköszöntével a balesetek száma is megnõ. A szervezõk ezúttal egy jelképes cím adományozásával szeretnék kitüntetni azt a céget, amely létszámarányosan a legtöbb kollégáját tudja aktivizálni és meggyõzni, hogy jöjjön el hozzánk vért adni. A „Véradóbarát Munkahely” cím nem csupán egy elismerés, ami bizonyítja, a díjazott felelõsségteljes gondolkodását. Ez egyben egy lehetõség, hogy kommunikálja a környezetének és partnereinek, hogy nem csupán gazdasági tevékenységében szeretne meggyõzõ lenni, de példamutatásával is hatni kíván a környezetére.
A szervezõk mindet megtesznek azért, hogy megkönnyítsék a véradást, így igény esetén a cégek dolgozóit el is szállítják az Inkubátorházba, illetve biztosítják a visszajutást is. Kérnek mindenkit, aki részt szeretne venni, hogy vigye magával TAJ kártyáját és személyigazolványát és amennyiben kérdése van, úgy keresse a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetének munkatársait a 0693/311-322 telefonszámon.2013-11-15 09:51:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül