Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353363    
Honlapkeszites

Korszakváltás Göndör Istvánnal

Többek között lapunk információjára is hivatkozva vélemény cikket közölt a mandiner.hu portál. TuRuL_2k2 blogjában Göndör István politikai pályafutását vette górcsõ alá. A Liszóban élõ, de a legutóbbi idõben/idõkig a letenyei MSZP elnökeként is tevékenykedõ Göndör és jelölõ szervezetérõl szóló írás rámutat az „ilyen ország nincs”állapotára is.


„Vannak a kormányváltók között sokan, akik még nem döntötték el, kit válasszanak helyette. Kit válasszanak, ha nem kérnek az elmúlt 8 évbõl sem, és pláne nem az elmúlt négybõl. A sajtóban õket szokás bizonytalannak nevezni. Pedig két dologban nagyon is bizonyosak. Egy: el akarják küldeni Orbán Viktort, be akarják csapni mögötte az ajtót. Kettõ: nem akarják azt sem, hogy az ablakon meg visszamásszon az a politika, amitõl Magyarország összességében már több mint egy évtizede szenved. Ezeket a polgárokat nekünk kell elvinni szavazni. Nekünk, az Együtt-PM Szövetségnek, mert másnak erre már nincs esélye.″ – Bajnai Gordon beszéde az Együtt-PM jelöltbemutató gyûlésén.
„Fontos, hogy helyben beágyazott, közkedvelt, politikában, közéletben, civil kultúrában résztvevõ szervezetek közösségével állapodjunk meg, mint amilyen a Nagykanizsai Demokratikus Kerekasztal (NDK) is. A megállapodás eredményeként 2014 tavaszán »kiváló« országgyûlési képviselõ-jelöltet tudunk indítani, a helyi »értelmiségiek«, az NDK javaslata alapján, Göndör István ez a személy. Azonban az MSZP-es honatyának még rendeznie kell viszonyát pártjával, onnéttól pedig az Együtt 2014-PM jelöltjeként fog feltûnni. Ugyanis Göndör István az egyedüli személy, aki e térségben mandátumot tud szerezni.″ – Szigetvári Viktor Nagykanizsán, a pártszövetség helyi jelöltjének bemutatásán.
Az elmúlt 8+4 évvel leszámolni készülõ Együtt-PM nagykanizsai jelöltje jelenleg az MSZP országgyûlési képviselõje, a Szociáldemokrata Platform ügyvivõje, az Országgyûlés jegyzõje. 22 évesen, 1972-ben lépett be az MSZMP-be, 1985 és 1989 között párttitkár volt a munkahelyén. 1994 óta parlamenti képviselõ, háromszor egyéniben választották meg, egyszer-egyszer megyei, illetve országos listáról került be.
Tökéletes választás, tökéletes eljárással: az MSZP nagykanizsai szervezete nem Göndört indította volna, így lett a jelenleg is az MSZP-s padsorokban ülõ politikus a korszakváltók jelöltje. És még csak nem is feltétlenül Göndör a korszakváltás fõ garanciája, hiszen az Együtt-PM jelöltjei között ott van Veres János ügyvédje, Helmeczy László is, aki még csak a Fidesz, a Centrum Párt, valamint az MDF színeiben tûnt fel eddigi politikai pályája során.

Fotó : www.youtube.com

mandiner.hu - Kanizsa2013-11-14 17:24:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül