Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54759958    
Honlapkeszites

Jöhet vívóiknak a lengyel világkupa-állomás

A kanizsai vívók közül többen ismételten hazai kadet válogatón szerepeltek, ezúttal a Vasasnál. Dobó István és Flumbort Sára végül a döntõbe verekedte magát az NTE 1866-tól és mindketten a 7. helyen végeztek.
Dunavarsányban már a kadet válogatott edzõtáborába utazhattak a kanizsaiak, név szerint Dobó István, Kungli Borbála, Vernyel Sára, Flumbort Sára, valamint edzõjük, Piecs Adrienn is. Az edzõtábort követõen már a junioroké volt a fõszerep, ezúttal is a Vasas egyesületénél került sor egy soros válogató fordulóra. Férfi kardban Farkas Miklós bejutott a nyolcas döntõbe, ahol elsõ asszóját elveszítve ugyan csak nyolcadik lett, de értékes pontokat szerzett. Dobó István és Osvald Anna a 12. helyen végeztek.


Sz?ljon hozz?!

- A válogatókon szerzett döntõs helyezésekkel elégedett vagyok, ráadásul Dobó István a korosztályos kadet ranglistát továbbra is vezeti - fogalmazott Piecs Adrienn értékelésében. - A junioroknál Farkas Miklósnak volt fontos volt döntõs helye, hiszen ebben a korosztályban idén már csak külföldi válogatók, junior világkupák következnek a sorban, melyeken az indulási jog korlátozott. Az úgymond nemzeti 12-ben Farkas Miklós mellett Dobó István is helyet kapott, aminek külön örülök, hiszen elõbbinek ezzel az idõsebb korcsoportban is lehetõsége nyílik kipróbálnia magát, ráadásul nemzetközi porondon. Ez a tavaszi Eb és vb elõtt egyben jó erõfelmérõ próba is lehet mindkettõjüknek. A lengyelországi Sosnowiec-ben rendezendõ junior Világkupára november közepén utazhatunk Farkassal és Dobóval, addig a felkészülést az itthoni mellett válogatott keret edzésekkel is folytatjuk.

P.L.2013-11-04 19:11:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147