Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55338259    
Honlapkeszites

„Gondolatban nálad vagyok”

Immár 10. alkalommal csendülnek fel népszerû nóták, örökzöld dallamok a Tüttõ János Nótaklub nagyszabású gálamûsorán, amit november 16-án, szombaton 16.30-tól rendeznek meg a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ színháztermében. Az esten a nótaklub elõadói mellett ismert vendégmûvészek is fellépnek.

A nemrégiben Svédországban koncertezett Tüttõ János Nótaklub heti több órás próbával és számos meglepetéssel készül közelgõ gálamûsorára, melynek részleteirõl minap számolt be a klub vezetõsége. Mint Major Lajos elnök elmondta, idén is közel 3 órás mûsorral kedveskednek a közönségnek.


- „Gondolatban nálad vagyok” címû estünkön – nótaklubunkon kívül – fellép, mondhatni már hagyományszerûen, Szalai Antal Liszt Ferenc-díjas prímás és zenekara. Nyíregyházáról is érkezik vendégelõadó a gálakoncertünkre: Szabó Sándor nótaénekes, akivel régóta jó kapcsolatot ápolunk. S ha már önálló estrõl van szó, természetesen kórusunk is dalra fakad több blokkon keresztül. A már „klasszikus”, közkedvelt dalokkal és számos új szerzeménnyel is várjuk az érdeklõdõket, illetve az elmúlt évekhez hasonlóan ismét fergeteges hangulattal.

Sz.Zs.2013-11-04 11:14:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül