Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353305    
Honlapkeszites

Hamis hírek Zalából! A Parlament jegyzõje hazudik!

Göndör István hazudik! Az Együtt-PM képviselõjelöltje a Kanizsa hetilap honlaplaján megjelentett közleményével valótlant állított azzal, hogy a SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártja támogatását élvezi a Zala megye 3.sz. választókerületében.


A jelölt valóban megkereste a szociáldemokrata párt vezetõjét, Schmuck Andort, aki hangsúlyozta, hogy nem Göndör István személye, hanem a jelölõ szervezet ellen van a SZOCDEMEK vezetésének súlyos kifogása. Amint ismert, a Bajnai Gordon–vezette tömörülés a Magyar Szociáldemokraták Pártja által a nyugdíjasok érdekeinek képviseletében kidolgozott 15 pontja közül egyet sem fogadott el.

Schmuck Andor tájékoztatta Göndör Istvánt, hogy támogatására vonatkozó kérését a SZOCDEMEK vezetõ testületei megtárgyalják és soron kívül értesítik a döntésrõl. A Párt ugyanakkor sajnálattal vette tudomásul, hogy Göndör nem várta meg az egyeztetést és a helyi sajtóban azt a hamis látszatot keltette, hogy a szociáldemokraták bármilyen módon támogatnának egy szépkorú-ellenes politikai párt képviselõjét.

Különösen sajnálatos, hogy Göndör – Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványaként – a média nyilvánosságát próbálta felhasználni a demokratikus ellenzék látszat-együttmûködésének igazolására. A szociáldemokraták elvi álláspontja változatlan: közös, ellenzéki minimum nélküli fellépés a választók súlyos megtévesztése!

A SZOCDEMEK-Magyar Szociáldemokraták Pártja az elõzetes program alapján mind a 106 egyéni választókörzetben, így Zala megye mindegyik körzetében állít önálló országgyûlési jelöltet. A jelöltek kiválasztása, felkészítése folyamatosan zajlik, bemutatásuk a nyilvánosság számára a SZOCDEMEK novemberi kongresszusán történik.

Szocdem Sajtószolgálat2013-10-27 19:23:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül