Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314751    
Honlapkeszites

Tovább szélesedik a demokratikus összefogás Nagykanizsán

Göndör István közleményben tudatta lapunkkal, hogy az MSZDP nagykanizsai szervezete is csatakozott a Nagykanizsai Demokratikus Kerekasztalhoz, s munkájával segíteni kívánja, hogy együtt, közösen összefogva válthassuk le Orbán Viktort és Cseresnyés Pétert, s lehessen a városnak a múltjához és hagyományaihoz méltó képviselete az Országgyûlésben.


Szigetvári Viktor, az Együtt - PM társelnöke október 21-én jelentette be hivatalosan nagykanizsai látogatásán, hogy a "Szövetség" engem jelöl a 2014-es országgyûlési képviselõ választáson, Zala megye 3-as választókerületében. Ezzel egy hosszú, a civilek - Magyarországon szokatlanul széleskörû összefogás - által kezdeményezett folyamat végére tett pontot.

A nagykanizsai összefogás most tovább bõvült. Mivel korábbi, nyertes kampányaim során is Bogár Ferenc, - aki jelenleg az MSZDP Országos Elnökségének és Zala megyei szervezetének elnöke - segítette kampányfõnökként a munkámat, úgy döntöttem, hogy a 2014-es kampány fõnökének ismét õt kérem fel. Pártjának elnökével történõ megbeszélésemen megkaptam Schmuck Andor szóbeli támogatását is, így Bogár Ferenc kampányfõnöki megbízatása egyben azt is jelenti, hogy a jelölésemet támogató nagykanizsai összefogás újabb szervezettel bõvült.

Göndör István, Együtt - PM képviselõjelöltje2013-10-27 15:46:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül