Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766291    
Honlapkeszites

Ízleld meg az édes csodákat!

III. Tortafesztivál - Torta és süteménykészítõ verseny, kiállítás és kóstolás. A helyszín: Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont. Az idõpont: 2013. november 9.

A Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont sok-sok eseménye közül népszerûség tekintetében kiemelkedik a Tortafesztivál, idén november 9-én már harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Gyere és élvezd a látványt, ízleld a süteményeket és érezd jól magad akár versenyzõként akár kóstolóként jössz!


Családi-baráti társaságok, egyesületek, iskolák, cégek, klubok vagy magánszemélyek torta illetve sütemény kategóriában indulhatnak. Torta kategórián belül a burkolt, krémes és grillázs, míg a sütemény kategóriákban édes, sós és reform finomságokkal is várjuk a nevezéseket.
A helyszínen nem kell sütni, a rendezvényre készen várják az édes, sós finomságokat. Érdemes nevezni, hiszen minden kategória elsõ három helyezettjére értékes díjak várnak, a különlegességeket különdíjjal jutalmazzuk.
Nevezési díj nincs, csupán kedv, elszántság és egy jól bevált recept szükséges a részvételhez.

Az üzletközpont vendégei, vásárlói szórakoztatásáról zenés-táncos-énekes színpadi produkciók, bemutatók, vásár, csokiszökõkút, kávékóstolás és minden korosztály érdeklõdését megcélzó kísérõ programok gondoskodnak. Mindenkit szeretettel várunk!

Jelentkezési határidõ a Tortafesztiválra november 3-ig a judit@matrixmm.hu e-mail címen. Bõvebb információ: 70/3418853, cukrászati, esztétikai kérdésekben Pintér Szilvia cukrász, ötletgazdához fordulhatnak a pinter.szil@gmail.com e-mail címen.2013-10-27 06:15:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül