Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320238    
Honlapkeszites

A baloldal bármire képes a hatalom megszerzése érdekében

Az Együtt 2014-PM szövetség városunkban tett bejelentésére reagálva- mely szerint Göndör István a párt színeiben indul a jövõ évi választásokon - sajtótájékoztatót tartott kedden Bene Csaba, a FIDESZ frakcióvezetõje és Bizzer András önkormányzati képviselõ.


Bene Csaba ehhez kapcsolódóan elmondta: kibújt a szög a zsákból.
- Kiderült, amit már régóta sejtett a magyar közvélemény: a balliberális politikusokat csak a saját hatalmuk, politikai túlélésük érdekli. Példáért nem kell túlzottan messzire menni. Tegnap Göndör István is levetette joviális álarcát, s megmutatta az igazit. A távirati iroda tudósítása szerint a szocialista politikus felfüggeszti tagságát az MSZP-ben, hogy az Együtt-PM képviselõjelöltje lehessen. Ugyanakkor továbbra is az MSZP frakciójában ül majd. Ez aztán a fából vaskarika, a hatalom megszerzéséért semmi sem drága viselkedés. Mindez azt bizonyítja: lehet akárhány erõ az úgynevezett baloldalon, azoknak közösek a gyökereik, a Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai trió továbbra is képes mindenre a hatalomért. És ehhez, pártokon, szervezeteken átlépdelve, partner Göndör István is. A politikus ráadásul egy olyan szervezet színeiben indul, amely politikáját, a jelek szerint, a rombolásra, a szobordöntésre alapozza, amelynek a hatalom megszerzéséért semmi sem drága. A kérdés az, hogy Göndör István importálja-e Nagykanizsára ezt a szellemet, ha ennyire fontos neki, hogy a hatalomban maradjon.
Majd Bizzer András vette át a szót. Az önkormányzati képviselõ rávilágított:
- Azt látjuk, hogy a baloldal bármire képes a hatalom megszerzése érdekében. A szobordöntéstõl a manipulált videofelvétellel való gyanúsítgatáson át, a lejárató kampánytechnikákig mindent bevetnek, és úgy látszik, erre számíthatunk Nagykanizsán is. Göndör István és társai tegnap máris hazugsággal kezdték ténykedésüket. Az MTI tudósítása szerint az hangzott el, hogy ebben a kormányzati ciklusban nem érkezett kellõ forrás a városba. Mint máskor, most is félrevezetnek mindenkit a hatalom megszerzése érdekében, mert csak egy céljuk van a politikában, magának a hatalomnak a megszerzése.
Nagykanizsa esetében Göndör István és társai vagy nem ismerik a tényeket, vagy – s ez a rosszabb, a bajai variáció -, szándékosan, önös érdekeiktõl vezérelve állítanak valótlanságot.
A következõ idõszak feladata ezért számunkra az, hogy megmutassuk az elért eredményeket, bemutassuk a fejlesztéseket, amelyeket a nagykanizsaiak közösen, a kormány által is támogatva elértek. Mert sikeres pályázat, közvetlen kormányzati támogatás milliárdos nagyságrendben érkezett az elmúlt három évben Nagykanizsára. Sõt, termelõ, munkahelyteremtõ vállalatok települtek a városba, és a meglévõk közül sok fejlesztésbe kezdett, uniós és kormányzati forrásokból. A hazugságokból, az ország eladósításából, a külföldi érdekek feltétel nélküli kiszolgálásából egyszer már elég volt. Göndör Istvánt ezért arra szólítjuk fel, a hazugsággyár üzemeltetése helyett végre dolgozzon. Dolgozzon ne csak saját magáért, saját hatalomba maradásáért, hanem dolgozzon Nagykanizsáért – hangsúlyozta Bizzer András.

Sz.Zs.
 2013-10-23 08:09:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül