Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320272    
Honlapkeszites

Rezsicsökkentés: Valóság vs mszp-s kommunikációs bûvész trükk

Göndör István képviselõ mai sajtótájékoztatóján felmondta a leckét: azt szajkózta, amit az MSZP-központban a szájába rágtak. Erõtlen és csúsztatásokra épülõ kísérlete azonban nem járt sikerrel: a tények nem õt igazolják.

A magyar emberek soha nem látott számban, több mint 2,5 milliónyian támogatták a rezsicsökkentést, vagyis kiálltak a kormány politikája és saját érdekük mellett. Az aláírásgyûjtés pont azért indult, hogy Göndör István pártjától, a baloldaltól és külföldi szövetségeseiktõl megvédjük a rezsicsökkentés ügyét, és ezáltal megvédjük a magyar családokat.


Göndör István hiába bûvészkedik a számokkal, a tény attól még tény marad: a bukott baloldal, amikor kormányon volt, tizenötször emelte a rezsiárakat, a gáz árát háromszorosára, az áramét duplájára növelte. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP kormány és a parlamenti többség januártól 10%-kal csökkentette a földgáz, az áram és a távhõ árát, júliustól ugyancsak 10 százalékkal mérséklõdött a vízdíj, a csatornadíj, a szemétszállítás, a PB-gáz, a szippantott szennyvíz és a kéményseprés díja. Novembertõl pedig már a tavalyi árnál 20 százalékkal kell kevesebbet fizetni az áram, a gáz és a távfûtés áráért az újabb rezsicsökkentés eredményeként.
Göndör István figyelmébe ajánljuk a Magyar Távirati Iroda mai hírét, amely szerint a rezsicsökkentés és a bérek inflációt meghaladó növekedése miatt tovább emelkedhet a kiskereskedelmi forgalom. És ezt nem politikusok, hanem elemzõk állítják.
Ez a valóság, nem pedig az a kommunikációs bûvész trükk, amellyel Göndör István megkérdõjelezte Magyarország és a magyar emberek erõfeszítéseit, s az elmúlt idõszakban elért sikereit.

Nagykanizsa, 2013. október 3.

Fidesz – MPSZ Nagykanizsai Szervezete
 2013-10-03 14:59:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül