Ma 2023. 9 30.
Jeromos, Honória, Hunor napja van.
Látogatók száma : 56006265    
Honlapkeszites

Éjszakai fürdõparti Zalakaroson Péter Szabó Szilvivel

A NOX egykori énekesnõje az év visszatérõjének járó díjat vehette át idén májusban. Három év csend után végre hivatalosan megerõsítette elsõ szólólemezének érkezését. Hamarosan megjelenõ új lemeze, bár ízig-vérig trendi pop-dance album, magában hordozza az elmúlt év fájdalmait, tapasztalatait és tanulságait.


A dalokon neves brit és amerikai szerzõkkel, producerekkel dolgozott együtt, akik megkérdõjelezhetetlen hozzáértésükkel segítették õt abban, hogy az átélt élményeket a legjobban kifejezésre juttathassa, így a magyar dalszövegeket például teljes egészében Szilvi írta

A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk, hogy ízelítõt kapjanak ebbõl a rendkívül izgalmas anyagból: még idén novemberben megjelenik az album elsõ kislemeze. A Bring Me To Life/Érezd, hogy élsz címû dal friss dance lüktetése mély érzelmeket rejt. Szilvi így nyilatkozott róla: "A Bring Me To Life azt mondja el, hogy bármilyen mélyre is kerülhetünk, ha nyitott szívvel élünk, meglep még minket az élet jó dolgokkal, és kisüthet újra a nap."
Szilvi 2009-ben költözött el Magyarországról, szülõhazáját és eddigi sikereit hátrahagyva: a NOX-szal megannyi díj és platinalemez begyûjtésén túl 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál döntõs helyezését is megszerezte, 2009-ben mégis úgy döntött, mennie kell. Azóta elõbb Ausztráliában, majd Londonban készült az újrakezdésre.

 

Idõtartam: 20:30-02:00
Péter Szabó Szilvi: 22:00
Belépés: Fürdõ fogadóépületében, a fõbejáraton 20:00-tól
Belépõ árak a helyszínen:
Felnõtt: 1990 Ft / fõ
Diák: 1690 Ft / fõ

Egész éjszaka DJ szolgáltatja a zenét, minden belépõ ára tartalmazza a welcome drinket.

Kanizsa

 2013-09-23 12:42:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül