Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772171    
Honlapkeszites

Vívás: kard válogatón döntõztek

Az UTE vívótermében a kadét kardozók 2013-2014-es versenyszezonjának elsõ hazai versenyét rendezték, melyen a Nagykanizsai TE 1866 versenyzõi is pástra léptek, vagyis férfi kardban Dobó István, Farkas Márton és Bagarus András, nõi kardban pedig Kungli Borbála, Flumbort Sára és Vernyel Sára.
A fiúknál a csoportküzdelmek után Dobó és Farkas jutott tovább a 32-be, majd a 16-ba már csupán Dobó került. A nyolcas döntõ Dobónak sem sikerült, a kilencedik helyen végzett (Farkas Mártonnak a 18., Bagarus Andrásnak a 37. hely jutott).


Sz?ljon hozz?!

A lányoknál a csoportküzdelmek után minden kanizsai továbbjutott, aztán a nyolcas döntõbe kerülés Kunglinak és Flumbortnak sikerült, Vernyel viszont kiesett. A döntõben Kungli magabiztosan került tovább, míg Flumbort (képünkön jobbról) a döntõ elsõ asszóját elvesztette és 6. lett. Kungli (képünkön balról) az elõdöntõben végül alulmaradt, ezzel a 3. helyen végzett (Vernyel Sára a 14. helyig jutott).

Szeptember 19-22. között a kanizsai vívók közül Dobó István, Vernyel Sára, Kungli Borbála és Flumbort Sára Lengyelországban, a kadét Európa Körversenyen indul, mely viadalon a legjobb 20 hazai férfi és nõi kardozó léphet pástra.

P.L.2013-09-17 13:36:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147