Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54781183    
Honlapkeszites

Újjáalakított kiállítások és konferenciaterem átadás

A Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum (MOGIM) szeptember 3-án, kedden, 11 órakor több eseményre is hívja az érdeklõdõket a múzeum szabadtéri kiállítási területére és kiállító csarnokába.

A vendégeket Dr. Holoda Attila, a MOGIM Alapítvány Kuratóriumának elnöke köszönti. A foglalkoztató és konferenciatermet Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere, országgyûlési képviselõ és Szakál Tamás, a MOL kutatás-termelési üzletágának magyarországi igazgatója adja át.


A – Réthy Károly gyûjteményével kibõvített – újjáalakított ásvány-kõzet kiállítást Sõreg Viktor, a MOL Nyrt. Kutatási Portfolió Menedzsment Európai Régió igazgatója nyitja meg. A Zsigmondy Vilmos és Zsigmondy Béla a magyar vízkutatás úttörõi címû újjáalakított állandó kiállítást Bitay Endre, a Vízkutató és Fúró Zrt. vezérigazgatója ajánlja a megjelentek figyelmébe. A kompresszorházat és gazolintelepet Felkai György, a Magyar Villamos Mûvek Zrt. kommunikációs igazgatója nyitja meg. Összegzõ gondolatokat Tóth János múzeumigazgató mond. A bányásznapról Szakál Tamás ügyvezetõ igazgató emlékezik meg. Az esemény Vigh László országgyûlési képviselõ pohárköszöntõjével zárul.
B.E.2013-08-29 10:57:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül