Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51046924    
Honlapkeszites

Újra itt a Shanghai Express!

Az „Exit Cirkusz - Kijárat a mindennapokból" 2013 évi új mûsorával most feledheti minden gondját! Szeretettel várják az érdeklõdõket Shanghai Express címû új mûsorunkkal.

Magyarországon országos turnén elõször a Kínai Állami Cirkusz társulata! Kína a cirkuszmûvészet õshazája. Kínában a látványos, akrobatikus produkciókat bemutató színház már idõszámításunk elõtt 2000 évvel nagyon kedvelt szórakozás volt. Most, az Önök városában, csak pár napig vendégszerepelnek a Kínai Állami Cirkusz és az Exit Cirkusz mûvészei egy közös produkcióban, „Shanghai Express” címû mûsorukkal. A programban látványos, játékosan elõadott egyedülálló produkciókat láthat a kedves közönség. A kínai cirkuszmûvészet legjellegzetesebb produkcióit mutatjuk be: egyensúlyozás a porcelán vázákkal, különleges kalapzsonglõrök, ugráló kötél produkció, kéz a kézben erõegyensúlyozó mûvészek, kínai specialitás a dinamikus talaj akrobatikát bemutató mûvészek, akik a több különbözõ méretû karikán keresztül szaltóznak. Természetesen megjelenik a színpadon: a tradicionális „kínai oroszlán” is.


A „Shanghai Express” magyar – kínai koprodukció, melyben a kínai vendégmûvészeink mellett, az Exit Cirkusz fesztivál díjas mûvészeit is láthatja a közönség, különleges állat produkciókkal: Chiwawák, makákó- és rézusz majmok, indiai futókacsák, amerikai törpe malacok. Továbbá légtornászok, labdazsonglõr, valamint a cirkusz elmaradhatatlan produkciója, az Exit Cirkusz bohóca szórakoztatja Önöket a mûsor teljes idõtartama alatt.

Tisztelt Hölgyem, Uram és kedves Gyerekek, mûsorunkhoz kellemes szórakozást kívánunk.

Legyenek a vendégeink Nagykanizsán, a TESCO mellett augusztus 28 -tól – szeptember 01- ig.

ÓRIÁSI, ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ: szerdán és csütörtökön minden belépõ 1.000 Ft / fõ.

Elõadások idõpontjai:

Szerda, csütörtök, péntek: 19.00 óra
Szombat: 16.00 és 19.00 óra
Vasárnap: 11.00 óra

Információ és jegyrendelés: 06 30 693 46 32. www.exitcirkusz.hu2013-08-22 10:34:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül