Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583632    
Honlapkeszites

Megyei futball: elõ a fiatalokkal Kiskanizsán

Ma a megyei elsõ osztályú labdarúgó bajnokságba felkerült Kiskanizsai Sáskák együttese számára is megkezdõdik a bajnoki pontvadászat, hiszen délután fél hattól az elmúlt szezon bajnokával, a Zalaszentgróti VFC-vel mérkõzik idegenben.
Ezúttal a csapat háza táján talán szerencsésebben alakultak a felkészülés hetei a két esztendõvel korábbihoz képest, hiszen ezúttal nem két héttel a rajt elõtt jött a megye egyes "felkérés" a II. osztály Déli csoportjának ezüstérmeséhez: már július közepe óta erre "hangolódhattak" Sneff Ferenc edzõ labdarúgói.
A csapattól távozott Budai Lajos (Letenye SE), Farkas Máté (Becsehely), Visnovics István (Zalakomár), míg az érkezõk oldalán az újrakezdõ Kálovics Ádám, Kovács Balázs (Gelse SE), Somogyi Dániel és Zborai Gyula (mindketten Palin FC) nevét találjuk.


Sz?ljon hozz?!

- Budai Lajos távozása valóban kisebbfajta érvágás volt számunkra, de így alakult és így kell készülnünk a továbbiakra. - így az Év Testnevelõdíjával is kitüntetett pedagógus tréner. - Mivel sokan nem is érkeztek együttesünkhöz, itt az alkalom fiataljaink elõtt, hogy bizonyíthassanak. Hosszú egy ilyen bajnokság, ezért nem szabad minket leírni, a srácok nyáron is lelkesen készültek az NTE-pályán, szóval bizakodva tekintünk az elõttünk álló szezonra.

P.L.2013-08-18 09:01:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147