Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596737    
Honlapkeszites

Utánpótlás futball: remek meccs a kapcsolatépítés jegyében

Nemzetközi utánpótlás labdarúgó mérkõzést rendeztek tegnap az Olajbányász-stadionban, mely az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szervezésében zajlott a marosvásárhelyi FC Municipal U15-ös és az UFC Nagykanizsára épülõ U14-es zala focisták csapatai (képünkön) között.
A színvonalas összecsapáson remek futballnak tapsolhatott a fiatalok lelkes közönsége, soraikban például a játékvezetõk népes nagykanizsai csoportjával.


Sz?ljon hozz?!

A mérkõzés hajrájába érve már kidomborodott a vendégek fizikai fölénye, így végül a székelyföldi vendégek örülhettek a gyõzelemnek. Ezúttal elsõsorban nem a számszerû eredményen, sokkal inkább a játékon volt a hangsúly, s mivel a jó hangulatú találkozó egyben a kapcsolatépítés jegyében is zajlott, a két csapat képviselõi megállapodtak egy szeptemberi visszavágóban is, melynek lebonyolításában újra számíthatnak ZMLSZ segítségére.

P.L.2013-08-16 14:25:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147