Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795758    
Honlapkeszites

Gyakorlatorientált logisztikai tréning

A Dél-Zalai Logisztikai Klaszter és a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ négy részbõl álló logisztikai tréninget szervez. A „Mindig mindenki logisztikázik” címû tréningsorozat elsõ elõadása augusztus 7-én lesz az Inkubátorház Buda Ernõ utcai elõadótermében.


Minden ember, minden cég, az egész élõvilág logisztikázik. Csak sokan nem tudatosan teszik, vagy pontosabban talán nem is nevezik nevén a „mindig-minden-idõben-pontosan-ott-és-akkor” rutinszerûen végzett feladatait. Márpedig a mindenkor jelen lévõ logisztika nem kezelhetõ sablon feladatként, mert így rombolni fog, hasznot nem hajt. Mit tegyünk minimálisan ahhoz, hogy legalább ne hátráltasson a fejlõdésben? És hogyan érhetjük el azt, hogy a tudatos „logisztikázásnak” köszönhetõen eredményeket is felmutathassunk? Ezeket a kérdéseket világítja meg a négy részbõl álló tréningben az elõadó, Mag János a Dél-Zalai Logisztikai Klaszter elnöke, közlekedési üzemmérnök és szállítmányozási szaküzem-mérnök, egyetemi óraadó, az MTA VEAB logisztikai munkabizottság alelnöke. A szervezõk célja, megismertetni a résztvevõket a logisztika azon legalapvetõbb ismereteivel, amelyek alkalmazása bármely vállalkozás, cég mûködéséhez elengedhetetlenek.

A négy elõadási napból álló tréning hallgatólétszáma korlátozott, tekintettel a témakör gyakorlati jellegû, interaktív feldolgozására. Célunk, hogy a résztvevõk olyan elméleti tudást szerezzenek, amelyet a gyakorlatba átültetve akár azonnal képesek eredményeket elérni üzletszervezésükben.

A tréning meghívóját, az idõpontokat, a tematikát és a regisztrációs lapot az alábbi linkeken éri el:

inkubatornk.hu/user_files/logtreningmeghivo.pdf

inkubatornk.hu/user_files/Logisztikaitreningtematika.pdf

inkubatornk.hu/user_files/Logisztikaitreningregisztracio.pdf2013-07-31 08:18:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül