Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765568    
Honlapkeszites

Ha én cég lehetnék rendezvénysorozat

Második állomásához érkezett a Ha én cég lehetnék elnevezésû rendezvénysorozat. A fiatalok vállalkozóvá válását segítõ rendezvényen ezúttal a kedvezményes hitelekrõl, a munkahelyek létrehozását segítõ pályázatokról és a kamarák által biztosított lehetõségekrõl lesz szó.

A rendezvény moderátora Cserti Csilla a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ vezetõje lesz, míg beszélgetõ társai, Horváth Irén a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (ZMKIK) nagykanizsai irodavezetõje és Kerekes Gábor a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány helyi vezetõje lesz. A rendezvény helyszíne a ZMKIK nagykanizsai Zrínyi utcai helyiségében lesz július 31-én 14 órai kezdettel, ahová szeretettel várjuk a vállalkozás alapításán gondolkodó fiatalokat.


Ez a program része annak az együttmûködésnek, ami Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ, valamint vállalkozásfejlesztésben érdekelt szakmai, érdekvédelmi szervezetek között létezik. Ennek jegyében hamarosan újabb közös programokra kerül sor Nagykanizsán.
 2013-07-25 07:40:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül