Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400140    
Honlapkeszites

FIDESZ: Zavar az MSZP gépezetében

Zavar támadt az MSZP gépezetében. Míg Fodor Csaba, a párt megyei elnöke tegnap indította el az aláírásgyûjtést Zalában, Mesterházy Attila a múlt héten azt jelentette be, hogy már lezárult az aláírásgyûjtési akciójuk. Vajon ki nem mond igazat?


Az MSZP élelmiszeráfa-csökkentésért indított aláírásgyûjtése egyébként is nagy átverés. Maga Bajnai Gordon jelentette ki, hogy esze ágában sincs áfát csökkenteni, és nem támogatja a szocialisták akcióját, akikkel egyébként újra szövetkezne a hatalomért.
Fodor Csaba számos szép ígéretet fogalmazott meg, de pártjának tettei arról tanúskodnak: maga sem gondolja komolyan. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség, amikor kormányon volt, épp az ellenkezõjét csinálta, mint amit most ígérget. Folyamatosan adót és rezsit emelt, amelynek következtében mindig a magyar családok húzták a rövidebbet.
A lánctartozások például pont a maffiabaloldal kormányzásának idején kezdtek kialakulni, ami miatt számos vállalkozás ment tönkre, emberek kerültek az utcára. Hiteltelen tehát, ha ma az az MSZP ígéri a lánctartozások felszámolását, amely 8 éven át semmit sem tett ez ügyben. A kommunikációs lózung ráadásul megkésett is, hiszen a Fidesz-kormány pont most vezetett be szigorúbb szabályokat a lánctartozások megakadályozásáért.
A szocialisták aláírásgyûjtése emellett törvénytelen is. Kiderült, hogy egyetlen céljuk ezzel, hogy a kampányhoz adatbázist építsenek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Szervezete2013-07-19 14:56:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül