Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314800    
Honlapkeszites

MSZP: Sajtóközlemény

Az MSZP Nagykanizsa Szervezete mélységesen elítéli azt a hangulatkeltést, amit Balogh László önkormányzati képviselõ és iskolaigazgató engedett meg magának Nagy Imre kivégzésének és újratemetésének évfordulóján. Balogh László mindenkit megbélyegzõ, a kollektív felelõsségre vonás politikájától áthatott beszéde nem volt méltó a megemlékezéshez. Balogh László, a Fidesz az országot megosztó, embereket megbélyegzõ, nemzet és nemzetellenes csoportokra osztó céljait nyíltan felvállaló beszédével méltatlan lett iskola igazgatói, méltatlan lett tanári munkájának ellátására.


A Fidesz fülkeforradalmi hevülete miatt folyamatos feszültséget generál a békésen egymás mellet élni és dolgozni akaró emberek között. Felszólítjuk Balogh Lászlót, hogy gyermekeinket ne fertõzze ezzel a Fidesz által kavart gyûlölet mérgével, és ne vállaljon a közoktatásban semmilyen szerepet! Ezzel a beszédével méltatlan lett arra, hogy gyermekeinket bármilyen formában tanítsa. A beszédével bebizonyította azt, hogy politikai hitvallása felülkerekedett az iskolaigazgató, a tanár Balogh Lászlón.

Június 17-ei közszereplésével átlépte azt az erkölcsi határt, amit az iskolaigazgatói és tanári munkájáról való lemondása kellene, hogy kövessen. Erkölcsileg Balogh László alkalmatlan munkájára, és egy ilyen ember nem lehet ebben a városban, ebben az országban és egyetlen demokratikusan gondolkodó közösségben sem közfeladatot ellátó vezetõ, illetve olyan személy, akire a jövõ felnövekvõ generációját bízzuk.

Felszólítjuk Balogh László felettesét is, hogy nyilvánítsa alkalmatlanná Balogh Lászlót a BLG igazgatói munkakörének betöltésére, és kezdeményezze felmentését.

MSZP Nagykanizsai Szervezete2013-06-20 09:03:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül