Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760397    
Honlapkeszites

Vívás: Milassin Mór korosztályában magyar bajnok

Az elmúlt hétvégén rendezték a fõvárosi Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban az utánpótlás kardvívók magyar bajnokságát. A több mint 200 fõs indulói létszámot tömörítõ mezõnyben a Nagykanizsai TE 1866 vívó reménységei is pástra léptek, név szerint Milassin Mór, Flumbort Sára, Mádé Réka, Dobó Ádám, Abay Nemes Ádám, Horváth Barna, Horváth Gergõ, Horváth Kitti, Balogh Ádám, Kozári Dóra és Farkas Márton. Közülük Milassin Mór nem talált legyõzõre.
A kanizsaiak közül Milassin Mór (képünkön edzõjével, Piecs Adriennel) nyújtott kiemelkedõ teljesítményt, aki korosztályában, a gyermek férfi kardban magyar bajnoki címet szerzett, valamint az egy évvel idõsebbeknél - újonc férfi kard - is felállhatott a dobogóra, hiszen bronzérmet nyert.


Sz?ljon hozz?!

Eredmények:
Gyermek férfi kard (2000 és utána születettek):
1.hely Milassin Mór (Nagykanizsai TE 1866; edzõ: Piecs Adrienn)

Gyermek nõi kard (2000 és utána születettek): 8. Mádé Réka (edzõ: Kiss György)

Újonc férfi kard (1999 és utána születettek): 3.hely Milassin Mór

Serdülõ nõi kard (1998 és utána születettek): 5.hely Flumbort Sára (edzõ: Piecs Adrienn)

„Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk az elért eredményekkel. Magyar bajnoki címet nyerni mindig felemelõ érzés - fogalmazott Piecs Adrienn, az ifjú tehetség trénere. - Utoljára ez 3 éve adatott meg nekem és szakosztályunknak Dobó István aranyérménél. Milassin Mór ranglistavezetõként érkezett a versenyre és megérdemelten nyert, szép és okos vívással. Egész évben ezért dolgoztunk és meglett az eredménye, így újra nagykanizsai vívónak szólhatott a Himnusz.”
A közeli jövõrõl is szó esett az értékelésben: "Jövõ héten, Budapesten a csapat magyar bajnokságokon versenyzünk ugyanígy az utánpótlás korosztályokkal, és azon is vannak éremszerzési, dobogós esélyeink. A csapatversenyeknek mindig más hangulata van, mint az egyéni versenyszámoknak. Nagy csatákra számíthatunk, és remélem, szép eredményekkel térünk haza.”- zárta mondandóját Piecs Adrienn.

P.L.2013-06-04 10:03:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147