Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795817    
Honlapkeszites

V. Kanizsai Sárkányhajó Bajnokság és Roadshow

Az ötödik, jubileumi sárkányhajó verseny június 7-9. között kerül megrendezésre a nagykanizsai Csónakázó-tavon.

Reményeink szerint az idén is nagyon sok csapat áll rajthoz, hogy összemérje erejét az átalakított versenyrendszer keretein belül. A nagykanizsai csapatok mellett számos vidéki csapat érkezésére is számítunk. Természetesen a vízen zajló izgalmas programok mellett most is gondoltunk a „szárazföldön érkezõ” látogatókra és a futamok közt pihenõ csapattagokra is.


Idén is változatos színpadi és további kísérõprogramok várják a kikapcsolódásra vágyó kicsiket és nagyokat. A hétvége fõ attrakciója a szombat este 20 órakor kezdõdõ Ladánybene 27 koncert lesz, de fellép többek között az Eraklin Táncklub, a SZKES, a Nagykanizsai Fúvószenekar, láthatjuk a Szan-Dia FSC fiataljait, lesz kutya-, íjász-, és karate bemutató, zumba show, a kisebbeknek a Napsugár Együttes zenél, a rock-zene rajongóit pedig a RON Zenekar szórakoztatja. A szombat estét pedig egy hajnalig tartó hangulatos „Csótó-bállal” a Crossroads zenekar koncertje zárja. Ugyanakkor nem maradhatnak el az ilyenkor megszokott programok sem: kézmûves vásár, lovagoltatás, rodeo bika, ugrálóvár, körhinta, gokart és terepasztal várja sok más mellett a tópartra érkezõket.
A programok alatt megfáradt és éhes látogatókat széles és egyedi kínálatával az étel- és italudvar csábítja: halászlé, sült halak, hamburger, hot-dog, lángos, sült kolbász, grill ételek, töki pompos, kürtös kalács, magyar-, belga- és cseh sörkülönlegességek, bor- és pálinkaház, valamint koktélok szerepelnek a kínálatban.
Aki már járt a rendezvényen tudja, hogy milyen fergeteges hangulatra számíthat, aki most jönne elõször, ne hezitáljon, biztosan nem bánja meg, ha velünk tölti a hétvége egyik vagy akár mindkét napját!
Kanizsa Turizmusáért Egyesület2013-05-30 08:45:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül