Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353367    
Honlapkeszites

Gyurcsány azt sem tudja, hogy hol járt

Gyurcsány Ferenc Nagykanizsán és környékén próbálta helyreállítani megtépázott politikai becsületét. A kampánylátogatás azonban nem feledtette azt az ámokfutást, amit kormányfõként korábban az ország ellen tett.


Gyurcsány Ferencnek ma leginkább csendben kellene maradnia, és örülnie annak, hogy szemben a Gyurcsány-Bajnai-korszakkal, ma Magyarország megáll a saját lábán, nem szorul hitelekre, a nemzeti érdekeket szem elõtt tartó gazdaságpolitikát tud folytatni, és ennek köszönhetõen jobban teljesít, mint korábban, és mint az európai országok általában. Ma Magyarország pénzügyileg stabil, a kormányváltás óta egyensúlyban képes tartani az ország költségvetését, miközben megkezdte a baloldal által felhalmozott óriási államadósság törlesztését, és önerõbõl képes a devizahiteles családokon, az eladósodott településeken segíti, és általában csökkenteni a magyar családok és a hazai vállalkozások terheit.
A Gyurcsány-Bajnai-kormány veszélyes és szélsõséges gazdaságpolitikája tönkretette az országot. A baloldal kormányzása alatt duplájára nõtt az államadósság, a települések adóssága, és devizahitelbe hajszolták az embereket. Veszélybe sodorták az ország és a települések mûködését, és a több százezer család megélhetését és otthonát.
Ezt a nagykanizsai családok sem felejtik el, és azt sem, hogy azóta összefogva, közös erõvel, mi is hozzájárulunk Magyarország sikeréhez, ahhoz, hogy dacolni tudunk a válsággal, és feledtetni tudjuk a Gyurcsány-Bajnai korszak politikai és gazdasági ámokfutását.
Ha a baloldalon múlna, ugyanazt a veszélyes politikát folytatnák, mint korábban: a bankadót csökkenteni akarják, ennek árát a magyar emberek fizetnék meg: ha Bajnai Gordonékon múlna, eltörölnék a rezsicsökkentést, 32 ezer forinttal csökkentenék a minimálbért, eltörölnék a családi adókedvezményt, megadóztatnák a nyugdíjakat. Ahogy tették korábban, ismét a külföldi érdekeket szolgálnák.
De Magyarország és Nagykanizsa nem kér a válság-baloldalból, nem kér Mesterházyból, Gyurcsányból és Bajnaiból.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Szervezete2013-05-26 21:43:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül