Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590502    
Honlapkeszites

Cselgáncs: érmek sorával

A Nagykanzsai Torna Egylet 1866 judokái Nagyatádon a Dél-dunántúli Regionális Bajnokság második fordulóján indultak és a Bencsik Emlékversenyre csaknem kétszáz nevezés futott be. A kanizsaiak közül mind a heten éremmel térhettek haza (4 arany-, és 3 bronzérem volt a termés).
A legfiatalabb versenyzõknél (2004 elõtt születettek) élete elsõ versenyén indult Varga Márton 22 kg-ban három gyõztes mérkõzéssel nyerte a súlycsoportját. A diák C korosztályban (10 évesek) ketten is indultak, Varga Zoltán egy gyõztes és két elveszített mérkõzéssel a harmadik helyet tudta megszerezni, Máté Zoltán a +55 kg-ban pedig elsõ lett. A Diák A korosztáyban (12 évesek) 45 kg-ban induló Várnagy Bálint szintén harmadik helyen végzett.


Sz?ljon hozz?!

Serdülõ korosztályban (13-14 évesek) Sólyomvári Dávid (45 kg) két bravúros gyõzelemmel jutott be a négyes csoport egyenes ági mérkõzéseire, de ott a döntõbe jutás lehetõségét elrontva lett bronzérmes. Ludnik Máté (50 kg) három ellenfelét gyõzte le, így jogosan illette õt az aranyérem. Huszár Máté ezen a versenyen a magasabb súlycsoportban próbált szerencsét: 55 kg-ban három gyõztes meccsével ért fel a dobogó legfelsõ fokára.

Ugyanezen napon az ifjúsági korcsoportos Huszár Martin a junior diákolimpián 60 kg-ban indult el és végül harmadikként zárt.
 

Mester Józsefné edzõ hozzátette, több növendékükkel nagy élmény volt megtekinteni a fõvárosban megrendezésre került cselgáncs Európa-bajnokság felnõtt mérkõzéseit, kemény küzdelmeit, mely tanítványaiknak is adhatott további inspirációt.

P.L.2013-05-05 19:55:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147