Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596568    
Honlapkeszites

Asztalitenisz NB III: újabb lépés a bajnoki cím felé

Gejzír-Kanizsa Kft. Varga Tranns Pápa Kanizsa Sörgyár SE I (1.) - PEAC III (2.) 11:7
NB III Dél-Dunántúl férfi asztalitenisz-mérkõzés, 17. forduló. Nagykanizsa.
Kanizsai gyõztesek: Berdár Norbert 4, Szuhanyik József 3, Horváth Dávid 2, Gyöngyösi Áron 1 és a Berdár-Szuhanyik páros

A legfontosabb rangadóját nyerte meg a nagykanizsai csapat (képünkön). A két veretlen találkozója magas színvonalú mérkõzést hozott, melyen a hazaiak a megszerzett gyõzelemmel egyben meg is tudták elõzni a pécsi riválisukat. A rutinos Berdár-Szuhanyik páros biztosan nyert, a másik duóban is jól játszottak a fiatalok, de a vendégek tapasztaltabbak voltak. Az egyéni mérkõzések során Berdár Norbert minden mérkõzését nyerte és továbbra is száz-százalékos.


Sz?ljon hozz?!

Szuhanyik József ugyan elveszítette veretlenségét Faragó ellen, de a megnyert három partija nagyon kellett a sikerhez. Horváth Dávid szintén remekül játszott, a két megnyert meccse mellett csak nagyon kevés hiányzott a vendégek legjobbjának, Faragónak a legyõzéséhez. Gyöngyösi Áron biztosan nyert Szabó ellen és Vincellér ellen is mutatkozott sansza és Szerdahelyi Péter is lehetõséget kapott csereként.
Az õszi pécsi döntetlennél csak a rutinos Berdár és Szuhanyik tudtak nyerni, a mostani találkozón a fiatalok is felnõttek a feladathoz, ami gyõzelmet eredményezett.


Gejzír-Kanizsa Kft. Varga Tranns Pápa Kanizsa Sörgyár SE I - Yorgos SE Szekszárd 18:0
Az NB III Dél-Dunántúl férfi asztalitenisz-mérkõzésén, mely a 19. forduló keretében lett volna megrendezve, a vendégcsapat nem jelent meg. Így, ha a KSSE férfi elsõ számú együttese a hátralévõ két mérkõzését sikerrel veszi, megnyeri az NB III Dél-Dunántúli csoportját.

P.L.2013-05-04 20:25:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147