Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353244    
Honlapkeszites

MSZP: Trafikmutyi a megyénkben is

Dr. Fodor Csaba, az MSZP Zala megyei elnöke és Lelkó Tamás, a párt nagykanizsai alelnöke sajtótájékoztatót tartottak az Erzsébet téri MSZP irodában, Trafikmutyi nagykanizsai gyõztesei – Cseresnyés és a helyi Fidesz döntötte el? címmel.


– Úgy gondoltuk és reméltük, hogy az eddig eltelt idõszak elegendõ lesz arra a Fidesznek, hogy a pályázati kiírását visszavonja, és helyette egy tisztességeset alkosson – kezdte a tájékoztatót Fodor Csaba, aki a kormányon lévõ párt eljárását, azt, ahogy a klientúrájának ítélte a dohánykereskedelemi jogok nagy részét, a maffia módszereihez hasonlította. Ezt azzal indokolta, hogy törvényhozói hatalmával visszaélve, a törvény erejével vette el sok ezer család megélhetését, és adta át a „holdudvarának”. Lépésével rendkívül sok embert, több tízezret ítélt munkanélküliségre. Ezzel ma egy új hûbéri rendszer kiépítése zajlik hazánkban.
Ezért az MSZP azt kéri Cseresnyés Péter, Gyutai Csaba, Vígh László és Manninger Jenõ választókerületi elnököktõl, országgyûlési képviselõktõl, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a pályázati kiírást megsemmisítsék, a szerzõdéskötési folyamatot állítsák le és egy tisztességes, korrekt program készüljön, továbbá csak és kizárólag a benyújtott pályázatok tartalma alapján történõ elbírálás legyen.
Ahogy a képviselõ elmondta, az anomáliákra többek között bizonyíték, hogy a régi vállalkozók közül sokan indultak a koncessziós pályázaton, de szinte alig kaptak jogosultságot. Helyettük megyén kívüliek, budapestiek, Fideszhez közeli emberek kapták meg a jogot. Erre számos zalaegerszegi, nagykanizsai, keszthelyi példát is említett.

Kanizsa2013-05-03 12:36:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül