Ma 2023. 6 7.
Róbert, Robertina, Arianna napja van.
Látogatók száma : 55365620    
Honlapkeszites

Vívás: összesítésben lett elsõjük is

A Gerevich-Kovács-Kárpáti Kard Reménység Körverseny ötödik, egyben utolsó fordulóját rendezték a fõvárosban, melyre közel 200 fõs mezõny jött össze, köztük a Nagykanizsai TE 1866 vívóival.

Gyermek férfi kardban: Milassin Mór, Dobó Ádám, Horváth Barna és Horváth Gergõ szerepelt az indulók között.
A csoportküzdelmek után valamennyien továbbjutottak és a 64-bõl a 32-be is mindannyian beverekedték magukat. A 16 közé Milassin és Dobó jutott tovább. Dobó a 8-as döntõbe jutásért kikapott, míg Milassin Mór a fináléig jutott, ahol idén elõször alulmaradt, vagyis a második helyet szerezte meg.


Sz?ljon hozz?!

Gyermek nõi kardban Mádé Réka és Horváth Kitti indulhatott.
A csoportküzdelmek után mindketten felkerültek a 32-es táblára, de ott a továbbjutás már csak Mádénak sikerült. Onnan kivívta a nyolcas döntõbe jutást is, de a döntõben elsõ asszóját elvesztette, így hatodik helyen végzett.

Újonc férfi kardban Milassin Mór és Abay Nemes Ádám volt a mezõnyben.
Mindketten továbbjutottak a csoportjukból. A 32-be jutásért Milassin és Abay is gyõzött, viszont a 16-ba már csak Abay Nemes Ádám jutott tovább. A döntõbe kerülésért már kikapott, és a 10. helyen végzett.

Serdülõ férfi kardban: Abay Nemes Ádám lépett pástra.
A csoportból továbbjutott és a táblán bekerült a 32-be. A 32 között viszont vereséget szenvedett.

Serdülõ nõi kardban Flumbort Sára vívhatott.
A csoportküzdelmek után kiemeltként felkerült a 32-es táblára. A nyolcas döntõbe magabiztosan került be, az elsõ asszóját meg is nyerte, majd az elõdöntõben szoros csatában alulmaradt és a 3. helyen végzett.

„A Gerevich- Kovács- Kárpáti Kard Reménység versenysorozat ezzel a 2012/2013-as évben befejezõdött. Panaszra nem lehet okunk, hiszen versenyzõink közül az elsõ helyen végzett Milassin Mór, de Flumbort Sára is remekelt. Utánpótlásunknak vannak még fontos versenyei, többek között a korosztályos magyar bajnokságok egyéniben és csapatban, a Reménység Gála, melyre a körversenysorozat alapján kialakult ranglista legjobb nyolc vívóját hívják meg, illetve az országos diákolimpiák és a vidékbajnokság. A kadétok és a juniorok is készülnek, mivel májusban kezdõdik az elõválogatás a következõ versenyszezonra" - tudtuk meg Piecs Adrienn szakosztályvezetõtõl.

P.L.2013-04-23 09:53:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147