Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590593    
Honlapkeszites

Akrobatikus torna: páros bronz a Zwinger városából

A Zalaerdõ Torna és Természetjáró Diáksport Egyesület versenyzõi a németországi Drezdában vehettek részt egy rangos nemzetközi akrobatikus tornaversenyen.
A kanizsaiak a válogatottba is delegált, az õsszel megrendezésre kerülõ EB-re készülõ két nõi párosukat nevezték: a Baksa Nikol-Gémesi Vivien és a Hajdu Fanni-Hajmási Lili (képünkön edzõjükkel, Vizlendvai Lászlóval) nõi egység indult a 11-16 évesek korcsoportjában, viszont a kiutazás elõtti edzésen a Baksa Nikol-Gémesi Vivien páros egyik tagjának, Viviennek a lábfeje megrepedt, gipszelni kellett, így nem is indulhattak a megméretésen.
Hajdu Fanni és Hajmási Lili öt ország (Németország, Svájc, Oroszország, Csehország, és Magyarország), továbbá tíz német klub kiváló versenyzõivel vághattak neki a maratoni versenynek.


Sz?ljon hozz?!

A kanizsai lányok a statikus gyakorlattal kezdtek, s mivel jó versenyzõtípusok, nem nagyon izgultak, bár párosuknak nem a statika az erõssége. Az apró hibákat leszámítva jól sikerült a gyakorlatuk, melyre a bírók 25.950 pontot adtak. A dinamikus gyakorlat, ami Fanniéknak jobban megy, a várakozásoknak megfelelõen jól sikerült és technikai kivitelben mindössze egy tizeddel maradtak le az elsõségrõl (8.500 pont). A mûvészi kivitelben a leány párosok gyakorlatai közül a legmagasabb pontszámot kapták a lányok (8.300), így a dinamikus gyakorlatuk összesítésben egy tizeddel maradt el az elsõktõl. (26.700 pont)
Hajdu Fanni és Hajmási Lili nõi párosok között a harmadik helyezést érte el 52,650 ponttal.

P.L.2013-04-16 14:50:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147