Ma 2021. 10 22.
Előd, Szalóme, Kordélia napja van.
Látogatók száma : 51088662    
Honlapkeszites

Színek, formák, felületek

„A rajzolás minden ábrázolás lelke és formája”. E gondolat jegyében nyílt Színek, formák, felületek címmel kiállítás a Zrínyi Miklós-Bolyai János Általános Iskola Bolyai tagintézményének galériájában.

A tárlaton az intézmény 7. b osztályos diákjainak rajzórákon készített munkái tekinthetõek meg, tanúbizonyságot adva arról, hogy az iskolában a képzõmûvészeti oktatás szerves részét képezi a tantervnek.


Batikolt, krepp és vízfestékkel készített képek láttatják az évszakoktól függõen változó tájat, élõvilágot, vagy épp lakókörnyezetet, melyek valóban a gyermeki lélek legbensõbb érzésvilágát tükrözik – szólt köszöntõjében Szekeresné Sztankovics Andrea pedagógus, közelképet adva beszédében arról, hogy a felsõ tagozatos tanulók szívbõl, szeretettel rajzolnak. Munkáik pedig színek, formák kavalkádját tárják a nagyközönség elé – hangsúlyozta ki tanártársával egyetértésben Paszternákné Nagy Ágnes az ünnepélyes tárlatnyitón, a diákok költészet napjához kapcsolódó mûsorát megelõzõen. A gyermekek munkáiban oktatási napokon gyönyörködhetnek az érdeklõdõk.
Sz.Zs.2013-04-11 20:05:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül