Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760305    
Honlapkeszites

Mekk Elek, az ezermester, városunkba érkezett!

Ki ne ismerné a csetlõ-botló ezermestert? Van tán, kinek idegen? Ez lehetetlen… De ha mégis, íme, története röviden: Mekk Elek, az ezermester - Egy remekbe szerkesztett szellemes mese, melyben egy esztelen ezermester kecske-egyed nem teljesen perfekt szerkezeteket teremt. Mekk Mesternek semmi sem reménytelen! E kecske egy percre sem hever: szegel, reszel, teker, kever, s egyre remekel! De kezében rettenetesen esetlen ecset, gereblye és fejsze. Lehet, szerfelett leleményes és lelkes, de remeke rendre selejtes. 


Az ügyetlen kecske történetén, generációk nevelkedtek fel, és csalt hétrõl hétre mosolyt rengeteg ember arcára. Most újra itt van, elevenen, hogy a kicsik megismerjék, a nagyok felidézzék kellemes történeteit. A mesébõl jól ismert esetlen mester az elkövetkezõ három hétben (április 8-29. között) a Kanizsa Plazában vendégeskedik.

Az interaktív kiállításon életre kel a mesében bemutatott teljes falu és néhány különleges szereplõ is. A gyermekek körbejárhatják és ki is próbálhatják a díszleteket, ezzel is még jobban megismerve a mesét. A díszletek 10 éves korig és nagykorú felügyelete mellett, s annak felelõsségére használhatók. A kiállítás kiegészítéseként, április 19-én délután Mekk Elek színes szórakoztató programokkal kedveskedik a gyermekeknek és szüleiknek: lesz színpadi mese, zenés mûsor, ezermester kézmûves mûhely, gólyalábazás, rajz-készítés, arcfestés, filmvetítés.

Kedves Gyerekek, és felcseperedett Emberek! Ez nektek is tetszhet! Menjetek, fedezzétek fel eme remek élményt!

 2013-04-08 12:05:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül