Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408756    
Honlapkeszites

Játszóház a Székely Kertben

Második alkalommal szervezett játszóházat a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ július 3-án, szerdán a városi gyerekek számára. A programban szerepelt rajzolás, origami és aszfaltrajz verseny is.

– Úgy vesszük észre a kollégákkal, hogy van igény a játszóházra – mondta el lapunknak Czuppon Anita, családsegítõ – A gyerekek jönnek-mennek, van, aki végig itt van, van, aki csak rövid ideig marad. Leginkább a rajzolást szeretik. Most origami is van, s azt is nagyon élvezik. A célunk az volt, hogy kicsit összehozzuk õket, ismerkedjenek egymással. A játszótéren elhintáznak egymás mellett, itt viszont egy asztalnál ülve formálódik bennük a közösségi szellem, kommunikálnak egymással. A jövõ héten csütörtökön, szintén 15 órától a Thúry téri játszótéren fogunk a gyerekekkel gyöngyfát és kisebb, gyöngybõl készült tárgyakat készíteni.


A gyerekek többsége szülõvel, nagyszülõvel érkezett a helyszínre. Ismerkedtek, beszélgettek egymással, együtt nevetgéltek. Az önállóan, vagy segítséggel készített rajzokat, origami állatkákat, tulipánt hazavihették magukkal.

Steyer Edina2008-07-04 10:11:19


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül