Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350397    
Honlapkeszites

WWF Föld órája - 60 perc sötétség a bolygónkért!

A Kanizsa Plaza is csatlakozik a Föld Órája mozgalomhoz, és március 23-án, este 20.30 órakor egy órára lekapcsoljuk a Ház teljes világítását.

Az üzletház szívesen támogat minden, a társadalmi felelõsségvállalás témakörébe tartozó eseményt, civil értéket, és biztosít helyet az ezeket képviselõ szervezeteknek, közösségeknek. Környezeti fenntarthatóságot csak az embereken, az emberi kapcsolatokon és értékeken lehet hatékonyan közvetíteni. A Kanizsa Plaza figyel az emberekre, figyel a közösségre, a fenntartható emberi környezetre.


Mi is az a Föld Órája?

A Föld Órája egy világméretû önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevõket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.
A 2011 óta az akció kiegészül egy másik felhívással is, melynek lényege, hogy tegyünk fogyasztás-csökkentési, környezetvédelmi fogadalmat az év többi napjára is.
A tavalyi Föld Óráján is elsötétült a világ számos jól ismert, ikonikus épülete, látványossága, az akcióhoz pedig több mint egy milliárd ember csatlakozott nemre, származásra, vallásra, generációra és földrajzi távolságra való tekintet nélkül, mert egy valami mindenkiben közös: a bolygó, ahol élünk.

Csatlakozz Te is a Föld Órájához!
Gyújts egy gyertyát bolygónkért!
Regisztráció: www.foldoraja.hu2013-03-22 13:04:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül