Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55411144    
Honlapkeszites

Megszépült a BENU Gyógyszertár a Kanizsa Centrumban

A BENU egyet jelent a gyógyulással, a szakértelemmel. A betegek körében már jól ismert Nova Pharmacy gyógyszertárak tavaly májustól megújult arculattal, BENU márkanéven mûködnek tovább.

Az új név nem csak új logót, hanem új koncepciót is jelent. A hálózat a 140 gyógyszertárát folyamatosan alakítja át, barátságos, korunk igényeinek megfelelõ patikává. Városunk három BENU Gyógyszertára közül a Kanizsa Centrumban található patika az elsõ, amelyet átépítettek, sõt – hogy nagyobb legyen – egy üzlethelyiséggel még arrébb is költöztettek. A Gyógyszertár így megújulva jóval túlmutat a „nagyüzemi”, zárt apotékán. De mégis miben más?


Már a külseje is feltûnõ, igényes és szemmel könnyen feltérképezhetõ, amellett, hogy jól megközelíthetõ. Így a bejutás és a polcok közti tájékozódás nem okoz gondot sem az idõseknek, sem a babakocsival érkezõ családoknak. Az üzlettér meleg, hangulatos, világos színeinek, és nyitott, átlátható kialakításának köszönhetõen minden korosztály vásárlási igényeit maximálisan kielégíti. A kulturált környezet, a szabadpolcos rendszer jóvoltából a betegek nemcsak az árcímkékkel ellátott, széles, tematikusan csoportosított termékkínálattal találkozhatnak, hanem a szakképzett, udvarias, magas szintû hozzáértéssel rendelkezõ gyógyszerészekkel, szakaszszisztensekkel is könnyedén beszélgethetnek. Kilencen várják a gyógyulni vágyó embereket rugalmas nyitvatartási idõben, a hét minden napján. Vényköteles, recept nélküli gyógyszerek, gyógyhatású- és magisztrális készítmények, szépségápolási termékek teljes palettája – medicinák A-tól Z-ig – minden egy helyen érhetõ el a BENU Gyógyszertárban.
– Hiszen pontosan ez a lényeg – mondta el dr. Kovács Gabriella gyógyszertárvezetõ –, hogy a vásárlók a patikában idejüket hasznosan, egészségüket és életvitelüket jobbító körülmények között töltsék. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ne csak egy doboz gyógyszert kapjanak, hanem mellé szaktanácsot, kedvességet, jó szót. Hiszen nemcsak a betegséget kell gyógyítani, hanem minden tõlünk telhetõt meg kell tenni a betegségek kialakulásának megelõzése érdekében – hangsúlyozták a BENU munkatársai –, és ez csak empátiával lehetséges – a szaktudáson felül. Továbbá biztosítani kell minden medicinát és segíteni az eligazodást a sokféle vitamin, táplálék kiegészítõ, egyéb termék között. A megfizethetõ, jó minõségû BENU saját márkás termékek, a folyamatos akciók mellett a családias légkör miatt is sokan a BENU Gyógyszertár mellett tették le voksukat.
Tartozzon Ön is az elégedett vásárlók népes táborába, gyógyulása érdekében térjen be a BENU Gyógyszertárba!
További információk a www.benu.hu weboldalon.
BENU Gyógyszertár
8800, Nagykanizsa, (Kanizsa Centrum) Táborhely u.4.2013-03-20 10:00:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül