Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350473    
Honlapkeszites

Haaarleeem shake!

A nagykanizsai diákokat is megfertõzte az új divat, melynek lényege, hogy lüktetõ zenére sok ember „normálisan” mozog, majd õrülten vonaglik egyszerre. A helyszínek nagyon változatosak, esetünkben az Erzsébet teret választotta a „shake”-elõ tömeg. 

Topi, Felep és Hús közösen ½agyalták½ ki a felvétel tervét, majd tették azt közzé a legnagyobb közösségi portálon, ahol közel hatszáz ember jelezte részvételi szándékát. Annyian ugyan nem, de azért az idõ múlásával egyre többen gyûltek össze végül a téren. A kisebb-nagyobb csoportokban várakozó diákok némelyike „civilben”, míg mások õrültebbnél õrültebb jelmezekbe öltözve várták az akciót. Persze jócskán volt közöttük olyan is, aki inkább a csendes szemlélõdést választotta. 


Az idõjárás is viszonylag kedvezõen alakult, így igaz, kis csúszással, és a (hang)technika ördögének gáncsával, de végül is sikerült a szép számmal összegyûlt fiatalt mozgósítani a felvételre, melynek hivatalos verziója már fel is került egy fájlmegosztóra.
Mindent egybevéve elmondhatjuk, hogy ma délután háromtól négyig kanizsai diákok népes serege szállta meg városunk fõterét, hogy közösen létrehozzák a nagy mûvet. A fergeteges hangulatot galériánk képei és az alább feltöltött videóink is igazolják.

H.T.

További képek a galériában.

Videóink a linkekre kattintva láthatóak:
 Gyülekezõ
 „Normál õrület”
 „Õrült õrület” 1.
 „Õrült õrület” 2.
"Õrült õrület 3. 

A videórészletek legjobb részeiból összeállított montázst ide kattintva tekinthetik meg.
 2013-03-08 19:29:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül