Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765126    
Honlapkeszites

Ajándékkal jutalmazzák a részvételt

Nem bántja a SZEMÉT?- szól a Murakeresztúri Plébánia hétvégi játékos, szórakoztató, és mégis ismeretekkel teli rendezvényének szlogenje.


Parancsoljunk közösen megálljt a hulladéknak… de hogyan? Erre a kérdésre szeretne kész válaszokat adni felnõtteknek és gyerekeknek a plébánia jövõ heti rendezvénye. Habár napjaink divatos hóbortjának tûnhet a környezetvédelem, és magasztos szavaknak, a„környezettudatosság” vagy „hulladékoptimalizálás”. Mégis egyre ijesztõbb méreteket ölt a bennünket körülvevõ hatalmas szeméthalom. Persze mondhatjuk, hogy mi a kukába dobtuk a szemetet, megfizetjük a díjat az elszállításért, a szétválogatásért, de vajon ezzel tényleg megtettünk mindent? Biztos, hogy nem kellene ezt egy kicsit átgondolni?

Tegyük ezt meg együtt! Március 9-én Fityeházán a sportpályán, számtalan bemutatóval, játékkal és új ismerettel várnak mindenkit a szervezõk, akik egy legalább ilyen tiszta Földet hagynának örökül az utánuk jövõkre! A plébánia már a részvételt is ajándékkal és közös ebéddel jutalmazza, de külön meglepetés jár azoknak, akik kerékpárral érkeznek, vagy megmérettetik magukat a játékokban. Vegyen részt Ön is és legyen az igazi ajándék egy tisztább és szebb környezet!

Kanizsa2013-03-05 09:02:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül