Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320132    
Honlapkeszites

Bemutatkozott Nagykanizsán az AQUILA Párt

A párt országjárását folytatva egy sajtótájékoztató keretében mutatkozott be városunkban, Varga Péterné (Pável Márta) elnök és több vezetõségi tag részvételével a Kinizsi utcában.


A párt célja az emberi méltóság visszaállítása, az emberi értékek érvényesítése, és az ország gazdasági, szociális, oktatási, egészségügyi rendbetétele. AQP jogerõsen bejegyzett párt. A Fõvárosi Törvényszék végzése szerint különös formájú, mivel erõsen nem bigott és nem farizeusi, de elkötelezett keresztényi valós erkölcsiség az, ami életviteli alap a számunkra. Így a hazugság, szeretetlenség, az utcán való zavarkeltés, tüntetés, egymás elleni gyûlölködés szítása távol áll tõlük. Ahogy elmondták, módszereik az elõadás, a csendes meggyõzés, az emberi méltóságba vetett hit visszaadása, valamint a beszélgetés.
Eddig, AQUILA Egyesületként 13 évig mûködtek, de ezt az új törvények miatt saját maguk egyesületként való megszüntetését kérték és AQUILA párttá alakultak át. Több mint egy évtizedes önzetlen karitatív munka áll mögöttük és így már sok ezren ismerik az AQUILA nevet, mely latin szó  és magyarul sast jelent, ez Krisztus és János apostol szimbóluma is.
Bevallásuk szerint, semmiféle földi vonalról nem vezényelik, nem pénzelik õket. Isten irányítja õket, aki által a lelkükbe ültetett mély lelkiismeret motiválja tetteiket.

Kanizsa2013-03-04 09:33:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül