Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583623    
Honlapkeszites

Debütálók hétvégéje

A hétvégéjére igazán nem panaszkodhatott a Kanizsa Sörgyár SE nõi asztalitenisz Extraligában szereplõ csapata, hiszen dupla forduló keretében pénteken délután elõbb a tabellán második Postás SE vendége volt, szombaton délelõtt pedig a Bajnokok Ligája-döntõs, egyben listavezetõ Budaörsi 2i SC látogatott a dél-zalai városba.
A fõvárosban a kanizsaiak 9:1-re kaptak ki, de azon a mérkõzésen debütálhatott a vendégeknél a honi legmagasabb nemzeti bajnoki osztályban Kocsis Judit. A KSSE becsületpontját Végh Zsuzsanna szerezte.


Sz?ljon hozz?!

Következhetett a budaörsiek elleni mérkõzés hazai környezetben, s a kitûzött célnak, vagyis a tisztes helytállásnak megfelelõ eredmény született a nagykanizsaiak szempontjából: 9:1 arányban gyõzött a BSC, mely gyakorlatilag a legerõsebb összeállításában érkezett a Bolyai-iskola tornatermébe. Jakabfi Imre edzõ tanítványainak pontját ismét csak Végh zsebelhette be. Ezúttal is volt debütáló a Kanizsa Sörgyár színeiben: Salamon Sára foghatott ütõt elõször az Extra liga sorozatában.

P.L.2013-02-23 14:10:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147