Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55395686    
Honlapkeszites

Megállapodás a szakmai együttmûködés jegyében

A Délzalai Víz- és Csatornamû Zrt. nemrégiben együttmûködési megállapodást írt alá a Nagykanizsai Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.-vel. Alapja a felek közötti, már korábban is meglévõ és jól mûködõ szakmai kapcsolat, célja pedig a két cég szakmai együttmûködésének elõsegítése.

A szerzõdést a vízmû részérõl Kassai Zoltán, míg vagyongazdálkodási oldalról Kámán László vezérigazgatók írták alá. Hatóköre kiterjed a víziközmû szolgáltatás területén végbemenõ folyamatokra, a kintlévõség-kezelés egyeztetésére, valamint a gazdasági fórumokon való közös részvételre. Ezen felül megállapodtak, hogy a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ rendezvényein szakmai elõadásokat tartanak, melyet információs napokkal, ingyenes szakmai tanácsadói szolgáltatással egészítenek ki az Ipari Park vállalkozói részére.


A két társaság céljai közé tartozik a gazdaságfejlesztési projektek közös elõkészítése, pályázati források felkutatása és hasznosítása, mint ahogy az is, hogy a város és a régió gazdasági fejlõdését elõsegítsék.
Kanizsa2013-02-22 07:08:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül