Ma 2021. 10 26.
Dömötör, Armand, Örs napja van.
Látogatók száma : 51127310    
Honlapkeszites

Vitrinben a (kis)babák

Az én hobbim sorozat keretében tárták az érdeklõdõk elé Ács Julianna babagyûjteményét a HSMK földszinti elõcsarnokában, ahol már tíz éve tekinthetõek meg a különféle gyûjtemények. A kiállítás március 6-ig látogatható.


A tárlatot Karosi Lászlóné, a Napfény Rákbeteg Egyesületének elnöke mutatta be és nyitotta meg. Ahogy elmondta, Ács Julianna már kislánykorában nagyon szeretett babázni, de azok nem maradtak meg. A gyûjtemény elsõ babáját Belgiumból kapta, egy csoki kísértében, majd barátnõje ajándékozott neki egy másikat is, hogy ne maradjon társ nélkül. Ezt követõen születésnap, névnap nem múlhatott el babaajándék nélkül, de a bolhapiac is kedvenc beszerzési helye közé tartozik.
– Szerencséje, hogy férje is támogatja hobbijában, nem bánja, hogy szinte az egész lakást birtokba vette a százkét baba. A gyûjteményben megtalálható kislánya kedvence is – mondta Karosi Lászlóné.
A megnyitón a Kõrösi Csoma Sándor – Péterfy Sándor Általános Iskola Péterfy Tagintézményének negyedik osztályos tanulói mûködtek közre.
V.M.

További képek a galériában.2013-02-13 12:05:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül