Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55338219    
Honlapkeszites

A nõ

Dr. Csernus Imre A Nõ címû könyvéhez készült képanyagból nyílt kiállítás az Ünnepi Könyhéten a Halis István Városi Könyvtárban. A Nádor Péter festményeit és a pszichiáter gondolatait bemutató kiállítás június 27-ig tekinthetõ meg. A két alkotó Nyakó Melinda, a Nõk-háza Egyesület elnökének meghívását elfogadva érkezett Kanizsára.

Mitõl nõ egy nõ? És vajon mitõl jó a nõ? Hogyan képes egy nõ vagy akár egy férfi megélni saját nemiségét? Tudja-e jól érezni magát a saját bõrében? És tesz-e valamit azért, hogy jobb legyen?


Ha ön elég erõs, hogy feltegye magának ezeket a kérdéseket, lapozzon bele Dr. Csernus Imre legújabb könyvébe. Bátraké a szerencse. A képek történetet próbálnak elindítani, s a vég a késõbbiekben fejezõdik be.
Kimondani hangosan magamnak és a másiknak a jó és a rossz érzéseimet, majd mindennek a következményeit napról-napra következetesen vállalni: ez a fejl(eszt)ett érzelmi inteligencia.
Dr. Csernus Imre 1966-ban született egy vajdasági kisvárosban. Bár tíz éves korában esküt tett arra, hogy pap lesz, valahogy mégiscsak pszichiáter lett belõle, mert kiderült, hogy van bátorsága feltenni azokat a kérdéseket, amelyekre mások gondolni sem mernek – olvashatjuk a könyv hátsó borítóján. Akinek felkeltettük a figyelmét, még ellátogathat a könyvtárba, és elmélyülhet a könyv gondolatait megjelenítõ festmények üzeneteiben.
Bakonyi Erzsébet2008-06-18 11:52:45


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül