Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583624    
Honlapkeszites

Szombaton Egerszegen az ipponos karatékák

A nagykanizsai Ippon Shotokan Egyesület is részt vesz a megyei szakszövetség és a Karate-Do Egyesület Zalaegerszeg által február 9-ére szervezett bemutató rendezvényen.
A dél-zalaiak elõreláthatólag 11 fõvel indulnak a megyeszékhelyi Apáczai Csere János VMK-ban a versenyengedéllyel nem rendelkezõ karatékák számára kiírt megmérettetésen, mely 10 órakor kezdõdik szombaton.


Sz?ljon hozz?!

Ezúttal nem kimondottan az eredményeken lesz a hangsúly, a nagykanizsai versenyzõk is a tapasztalatszerzés végett indulhatnak, illetve a kellõ motiváció híján így nem maradnak a továbbiakban sem.

P.L.2013-02-06 11:25:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147