Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353343    
Honlapkeszites

Adóssághegy visszahagyás után képmutatás

„Dübörög az MSZP-s hazugsággyár” címmel tartott rendkívüli sajtótájékoztatót Fertig István és Bizzer András a helyi Fidesz részérõl.


Fertig István így kezdte: „Cinikus és képmutató Mesterházy Attila falujárása, hogy épp azokban a falvakban, így a Nagykanizsa környéki kistelepüléseken, amelyekben a baloldali kormányzás csak adóssághegyet és csõdöt hagyott maga mögött, õ évtizedes közöny után most kampányolni jár. Az MSZP-s politikusok ma Zala megye településein folytatják a Ron Werber által kitalált uszító kampányt. A cél az, hogy az ország elért eredményeivel szemben a maguk által kreált negatív képet sulykolják.
Mesterházy Attila és társai nem tanultak saját hibáikból, pedig az ország 2010-ben elutasította azt a felelõtlen, veszélyes gazdaságpolitikát, amelynek a következménye az ország, a családok és az emberek eladósodása lett. A Medgyessy-, a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány tevékenysége nyomán az 50 százalék körüli államadósság 80 százalék fölé nõtt, a politika kriminalizálódott, a bûnügyi hírek állandó szereplõi lettek a szocialista és liberális politikusok. Ezt a nyolc éves ámokfutást a szocialisták el akarják velünk feledtetni. Ezért támadják most minden eszközzel azokat az eredményeket, amelyeket az elmúlt, lassan három évben közösen elértünk. Bocsánatkérés helyett gyûlöletkampányba kezdtek.”

Mindehhez Bizzer András az alábbiakat fûzte: „Azt akarják elhitetni velünk, hogy a kormány eredménytelenül végzi a dolgát. Pedig mondjuk ki: igenis eredmény a 10 százalékos rezsicsökkentés. Igenis eredmény az önkormányzatok adósságátvállalása. Igenis eredmény a devizahiteleseknek kínált mentõcsomag és igenis nagyon nagy eredmény, hogy csökken az államadósság. A szocialistákat az sem érdekli, hogy az általuk rossz feltételekkel felvett IMF-hitel esedékes részletét, eredményesen, jóval a határidõ elõtt törleszteni tudta Magyarország. Igenis mindez hatalmas teljesítmény. Olyan építõ munka eredménye, amely a szocialisták törekvéseivel szemben, az összefogáson alapul, és az ország felemelkedését szolgálja.
A szocialista gyûlöletkampány célja Zalában is egyértelmûen az, hogy hazug üzenetekkel eltereljék a figyelmet Magyarország és az itt élõ emberek teljesítményérõl.”
 

P.L.2013-01-31 15:41:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül