Ma 2021. 10 16.
Gál, Margit, Hedvig napja van.
Látogatók száma : 51044595    
Honlapkeszites

Csóstock II.

Június 26-28. között rendezik meg a II. Csóstock fesztivált, a rock zenekarok fesztiválját Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál. Az eseményrõl a Ka-rock Alapítvány munkatársai, Macsek Sándor gazdasági igazgató és Horváth Zoltán alapító számoltak be a sajtó képviselõinek június 11-én 14 órakor a Halis István Városi Könyvtárban.

A három napos fesztiválon körülbelül húsz település zenekarai lépnek fel, köztük határon túliak is, úgy mint a Tolerancia Magyarkanizsáról, az Empty Dreams Szászrégenbõl és a Kopor-Show Sepsiszentgyörgyrõl. Kilenc nagykanizsai zenekart is láthatnak és hallhatnak az odalátogatók.


Igazi különlegesség lesz a csütörtökön 20 órakor fellépõ budapesti BLUES/VERS nevû zenekar, amelynek tagjai Weöres Sándor erotikus költeményeit adják elõ megzenésített formában.
A szervezõk nem csak kanizsai látogatókat várnak, hanem érkeznek fesztiválózók az ország minden területérõl. A fesztivál területén szállási, sátorozási, fürdési lehetõség lesz. Jegyeket elõvételben a Tourinform Irodában és a Zalai Hírlap nagykanizsai és zalaegerszegi ügyfélfogadó irodájában lehet vásárolni.

Steyer Edina2008-06-13 09:10:18


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül