Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320130    
Honlapkeszites

Schiffer: bemutatja az LMP a kisvállalkozókat segítõ csomagját

Az LMP a héten bemutatja azt a javaslatcsomagját, amely a kis- és középvállalkozások számára kínál segítséget úgy, hogy azok válságálló munkahelyeket tudjanak teremteni - közölte a párt frakcióvezetõje Nagykanizsán.

A frakcióvezetõ a zalai, somogyi, baranyai és Tolna megyei választókerületi felelõsöknek, a leendõ kampányfõnököknek tartott egyeztetésen vett részt Nagykanizsán, valamint bejelentette azt is, hogy megalakult a párt nagykanizsai csoportja. Jelezte továbbá: néhány héten belül minden választókerületben megnevezik a választási felkészülés felelõseit, és szándékaik szerint mind a 106 körzetben állítanak majd egyéni jelöltet.

 


Schiffer András egy lakossági fórumot megelõzõ sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy két témában országjáró körutat terveznek. Egyrészt arról szeretnének beszélni, hogy a helyi gazdaság fejlesztése révén hogyan lehetne több munkahelyet teremteni a falvakban, másrészt arról: "Orbán Viktor 2014-es távozása után hogyan lesz kevesebb korrupció és több munkahely ebben az országban".
Az LMP frakcióvezetõje sajtótájékoztatóján arról is beszélt, már tavaly decemberben javasolták, hogy a bankadóból kapjanak kedvezményt azok a pénzintézetek, amelyek a kis- és középvállalkozások számára hitellehetõségeket kínálnak. A hitelpiac ugyanis "befagyott, nem tudnak új tõkéhez jutni, beruházni, munkahelyet teremteni" - tette hozzá.
Közölte, pártja világossá akarja tenni: szakítani fog azzal a gazdaságpolitikával, "amelyik a külföldi tõke, az olcsó, de képzetlen hazai munkaerõ házassága révén összeszerelõ-országot varázsolt Magyarországból", és úgy gondolta, kizárólag a tõkevonzó képesség az, amin az ország sikere múlik.
"Mi zöldfordulatot akarunk, és azt akarjuk bebizonyítani, hogy az emberek képzése, illetve a belföldi tõkeképzõ képesség, a hazai kis- és középvállalkozók erõsítése révén tud az ország felfelé kapaszkodni" - fogalmazott Schiffer András.

MTI - Kanizsa


 2013-01-16 11:34:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül