Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760543    
Honlapkeszites

Alapítványi bál a „Batthyány”-ért huszadszor

2013. január 19-én, szombaton rendezi a Batthyány-gimnázium a „Batthyány Középiskoláért” Alapítvány bálját az István Fogadó (Sormás, 7-es fõútvonal, 215-ös kilométerkõ) bálteremmé varázsolt nagytermében. Immár hagyománnyá vált ez a rendezvény, mert huszadik alkalommal vehet részt az iskola sok támogatója a jótékonysági célzatú zártkörû estélyen. A vendégsereg minõségi és hangulatos ellátását az István Fogadó szolgálja.


A bál elején Balogh László igazgató köszönti a közönséget. Segítségére lesz Katona Noémi konferanszié. A bált megnyitja és pohárköszöntõt mond: Cseresnyés Péter polgármester, országgyûlési képviselõ. Majd a Magton Tánczenekar szórakoztatja a közönséget, a BLG Táncegyüttes nyitótánca színesíti a programot. Az étkek is különlegesek lesznek. A mûsorban fellép: Nagyné Kardos Eszter (szülõ), Horváth Szilárd és Scháb Bereniké (diák) énekkel. Tisztelt Vendégeink jóérzéséhez meglepetésekkel is hozzájárulunk.
A bevétel segítségével az alapítvány az iskola tanulóinak külföldi és belföldi tanulmányútjait, a tehetséggondozást és az eszközfejlesztést támogatja.

A bál igényességével, minõségi színvonalával jó példa arra, hogy 20. alkalommal is lehet a jótékonysági célt megfelelõ módon szolgálni.

BLG2013-01-08 15:06:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül