Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795636    
Honlapkeszites

Év végi programok a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

Év végén is programokkal várják a látogatókat a Balaton-felvidéki Nemzeti Park bemutatóhelyei, amelyek közül több karácsonykor is nyitva tart.


 A tapolcai tavasbarlangban mindig 20 fokos melegben lehet csónakázni a város alatti világban, még karácsonykor. December 24-én például 10-tõl 13 óráig látogatható a tavasbarlang, amely az év hátralévõ napjain is látogatható, január 1-jén és 2-án viszont zárva tart.
Kápolnapusztán a Bivalyrezervátum állatsimogatója viszont egész évben, így valamennyi ünnepnapon is várja a látogatókat - közölte a nemzeti park az MTI-vel.
Tihanyban a Levendula Ház minden korosztály számára érdekes kiállítása mellett a két ünnep között játszóházzal kedveskedik az érdeklõdõknek. Az érdeklõdõk december 27-én lóherekulcstartót varrhatnak, december 28-án szerencsemalacot készíthetnek cserépbõl, december 29-én pedig szerencsebonbont újévi jókívánságokkal. Aki december 30-án látogat el a Levendula Házba, szilveszteri dekorációs ötletekkel gazdagodhat. December 31-én levendula zsákot lehet varrni Tihanyban.
A Pannon Csillagdában december 23-án 10-tõl 17 óráig várják a csillagos égbolt szerelmeseit, majd december 27. és 30. között minden nap ugyanebben az idõpontban lehet igénybe venni a látogatóközpont szolgáltatásait.
A kalandra vágyók a Csodabogyós-barlang overallos barlangtúráját egész évben kipróbálhatják elõzetes bejelentkezéssel, csakúgy, mint a várpalotai homokbánya védett homokrétegeit bemutató túrát.

MTI - Kanizsa2012-12-16 17:09:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül