Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795690    
Honlapkeszites

Karácsonyra hangolódva

A Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ az adventi készülõdés jegyében többnapos programsorozattal járul hozzá egy szeretetteljes és élménydús Karácsonyhoz. A rendezvényeken minden korosztály megtalálja az érdeklõdésének leginkább tetszõ elfoglaltságot.

A színes programpaletta december 18-án, 14 órakor a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban a Gyermekek Karácsonya ünnepi mûsorral veszi kezdetét, melyen a város mintegy 100, hátrányos helyzetû kisgyermekét köszöntik és ajándékozzák meg. A rendezvényen– az értékes meglepetések mellett- természetesen a kultúra is nagy hangsúlyt kap. A gála idén is Nagykanizsa MJV pályázatán nyert összegbõl valósul meg.


Ám ezzel még mindig nincs vége a programkavalkádnak, ugyanis december 19-én, szerdán 14 órakor – szintén a HSMK-ban – rendezi meg a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ a Magyar Vöröskereszt városi szervezetével közösen az Idõsek Karácsonyát, melyen a város 120, fõként egyedülálló szépkorú emberét köszöntik. A rendezvényen fellépnek a Rozgonyi Általános Iskola és a Farkas Ferenc Zene-és Aranymetszés Mûvészeti Iskola diákjai is.
Idén sem marad el az immár hagyományos Jótékonysági Karácsonyi Vásár, melyet az Erzsébet téren tartanak meg, december 21-én, 16-20 óra között. Bevételébõl a „Segíts, hogy segíthessünk” Alapítványt támogatja a központ, mely a rászoruló gyermekeken, családokon segít. A vásáron saját készítésû, egyedi kézmûves termékeket kínálják jelképes összegért mindazoknak, akik különleges ajándékokkal szeretnék meglepni hozzátartozóikat, barátaikat.

Sz.Zs.2012-12-14 10:04:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül