Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353488    
Honlapkeszites

Mosolygós, vidám temetés a fõtéren

Múlt hét péntekén a képviselõk – élükön Marton István polgármesterrel és Cseresnyés Péter alpolgármesterrel – lapátot ragadtak, s a szakadó esõben hozzáláttak az Erzsébet téri gödrök betemetéséhez.

Sokak szerint erõsen pr-szaga volt a dolognak, azt azonban nem lehet megkérdõjelezni, hogy sok kanizsai autós átkozta a percet, amikor az elõzõ városvezetés aláírta a megállapodást a Silóparking Hungary Zrt. elõdjével, hiszen a munkaterület ezt követõ bekerítésével a város legkedveltebb felszíni parkolóját veszítette el Nagykanizsa autóstársadalma. Ebben az értelemben pedig vitathatatlan, hogy az új, tavaly október elseje óta hivatalban lévõ testület egyik legnépszerûbb döntését hozta meg a gödörtemetést megelõzõ napon tartott rendkívüli közgyûlésen, amikor nagy egyetértésben úgy határozott: felbontja a szerzõdést a Silóparkinggal, lebontatja a városközpontot hosszú ideje elcsúfító palánkot, betemetteti a gödröt és ismét felszíni parkolót alakít ki a területen.

Apropó, gödörtemetés: Marton István polgármester a közgyûlésen felvetette, hogy akár társadalmi mozgalmat is lehetne szervezni az ügyben.

H.A.
2007-09-14 10:51:16


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül