Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54781228    
Honlapkeszites

Kerítést bontok

A rockzene rajongói hamarosan ismét találkozhatnak az Ismerõs Arcok zenekarral városunkban. Legújabb, Kerítést bontok címû lemezüket december 7-én, pénteken, 19 órától mutatják be a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban.

Szakács Gábor, a HSMK mûvelõdésszervezõje az 1999-ben alakult zenekarról többek között elmondta, az elmúlt 13 évben 6 nagylemezük jelent meg, és egyre ismertebbé váltak az egész Kárpát-medencében. Az utóbbi évek egyik legtöbbet koncertezõ zenekaraként nagy sikerrel szerepeltek már Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Dalaikban a család, a hazaszeretet és a közösségben való létezés gondolatait dogozzák fel.


Az új album dalai egy, a jelenlegi határainkon kívül született fiatalember elsõ negyven évébõl kimerevített pillanatképek. A zenekar a tõle megszokott igényességgel és érzelemgazdagsággal varázsol el mindenkit, aki nem bánja, hogy szembe kell néznie saját magával, és mindazzal, ami történt velünk az elmúlt négy évtizedben. „ Célunk az, hogy az est folyamán eltûnjenek a határok zenei és politikai értelemben egyaránt. Mert nem lehet határ magyar és magyar közt.” – vallják.
A mûvelõdésszervezõ emlékeztetett arra is, hogy Nyerges Attila, a zenekar énekese augusztus 20-a alkalmából a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült, melyet augusztus 16-án a Szépmûvészeti Múzeum Barokk csarnokában vett át Balog Zoltántól, az emberi erõforrások miniszterétõl.
 2012-12-02 10:05:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül