Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590606    
Honlapkeszites

A rangadón a küzdelem dominált

Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh (11.) - Tarr Sprint Andráshida SC (3.) 1-2 (1-1)
NB III Bakony csoport labdarúgó-mérkõzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 200 nézõ. Vezette: Bálintfi (Kajtár, Horváth J.). G.: László L. (32.); Vittman (5.), Tóth L. (83.). Kiállítva: Nagy T. (29.)
NTE: Freischmid - Szép D., Schuller, Bozsoki, Bagarus - Rieger, Nagy T., László L. (Petánovics M., 76.), Babati T. - Cs. Horváth G., László R. Vezetõedzõ: Koller Zoltán.
Andráshida: Osbáth - Kovács L. (Tóth L., 81.), Varga Sz., Sági G., Sziráki (Horváth L., 51.) - Horváth T., Gál T., Domján B., Rohonczi (Szi, 82.), Sági A. - Vittman. Edzõ: Dobos Sándor.
A vendégek jobban nem is kezdhettek volna az NB III Bakony csoportjának utolsó fordulójában, hiszen Domján Bálint egy ballábas 22 méteres lövésébe tette bele a fejét Vittman Ádám, amivel a hidaiak megszerezték a vezetést (0-1). Bár a nagykanizsaiak felforgatott összeállításban és tartalékosan álltak fel, ettõl függetlenül "állásaikat tartották" még úgy is, hogy Nagy Tamást második sárgával kiállították a 27. percben. Inkább a mezõnyjáték dominált, s egészen a 29. percig kellett várni az elsõ ígéretes dél-zalai lehetõségre, amikor Cs. Horváth Gábor saját térfelérõl indította a bal oldalon kilépõ László Rolandot, aki aztán ballal a kaput már nem találta el.


Sz?ljon hozz?!

Testvére, László Lajos viszont jobban célzott három perccel késõbb, hiszen egy szép egyéni akciója után testcsellel elküldte védõjét , majd középrõl 15 méterrõl a kapu jobb oldalába lõtt (1-1).
A második játékrésznek éppen a hajrájába fordultunk volna, amikor Vittman Ádám fejesét Freischmid Roland tolta a bal kapufára, a 83. percben azonban el is dõlt a találkozó: Tóth László egy a kanizsai kapus hárítása után kipattanó labdát továbbított a kapu közepébe (1-2).
Edzõi mérleg:
Koller Zoltán: "Gratulálok játékosaimnak, mivel mindent megtettek a sikerért. Az Andráshida egy jól felkészített együttes, viszont azt meg kell jegyeznem, érzésem szerint a kiállítás után néggyel többen voltak a pályán..."
Dobos Sándor: "Küzdelmes mérkõzésen örülök a három pontnak. Egy ilyen rangadón érthetõ, hogy nem mindig a szép futball dominál, de úgy gondolom, a gyõzelmünkért sokat tettünk."

Polgár László2012-11-11 16:31:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147